Størst - Peter Ingemann

Centralværkstedet, Aarhus C

man 28 nov 2016 19:00

ALT OM 'STØRST'

Peter Ingemann inviterer alle med på en fantastisk rejse igennem TV2s populære rejseprogram, om de største og mest fascinerende ting i verden.
 
Programmet har fra starten gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer for et livsstilprogram nogensinde. Det skyldes, at Peter har en unik næse for at imponere os alle, over hvor stort nogle ting er i denne verden.
 
I kommer med bag kameraet og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen og ikke mindst de mange sjove historier, der ikke ikke kom med i programmerne.
 
Undervejs i foredraget vises klip, og fraklip, fra programmet.


Peter Ingemann er uddannet journalist i 2001. Han blev efterfølgende ansat ved DR i Århus, hvor han var vært på populære programmer som “Guld og grønne skove” og “SOS – jeg har gjort det selv”. I 2004 blev han vært på programmet “Hammerslag” og senere “Nybyggerne”, “3 x beliggenhed” og “Den store bagedyst”.
I 2013 skiftede han til TV2 for at blive vært på TV succesen “Størst”, hvor han besøger de største ting verden over som f.eks. krydstogtskibe, bygninger, restauranter og events.

 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger