Størst - Peter Ingemann

Professionshøjskolen Metropol, København N

man 23 jan 2017 19:00

ALT OM 'STØRST'


Peter Ingemann inviterer alle med på en fantastisk rejse igennem TV2s populære rejseprogram, om de største og mest fascinerende ting i verden.
 
Programmet har fra starten gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer for et livsstilprogram nogensinde. Det skyldes, at Peter har en unik næse for at imponere os alle, over hvor stort nogle ting er i denne verden.
 
I kommer med bag kameraet og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen og ikke mindst de mange sjove historier, der ikke ikke kom med i programmerne.
 
Undervejs i foredraget vises klip, og fraklip, fra programmet.

Publikum siger...
Det var en super oplevelse. Man føler man kommer helt tæt på og at man kan se "giraffen". "Giraffen" i dette tilfælde var jo helt fantastisk til at holde fast i os. Gode historier og godt billede bag om. Peter Ingemann kan man kun elske....og det gør vi. Dejlig ligefrem og nede på jorden...og mega underholdende. WE LIKE!!
/
Peter Ingemann er en god fortæller.
/
Det var en dejlig aften! Jeg var benovet over at Peter stod og tog i mod og gav hånd til os. Han var på og han var humoristisk. Han havde publikum i sin hule hånd fordi han var nede på jorden. Jeg var begejstret for at han følte sig ydmyg i hans job og havde stor respekt for os seere. Han kan snakke med alle mennesker fordi han møder dem med respekt og et åbent sind! 
/
Kort og godt en super aften. 
/
Det var en kæmpe oplevelse at opleve Peter Ingemann. Hvor er han dog en dejlig, uhøjtidelig mand.
/
Peter var lige så nede på jorden og hyggelig som man fornemmer i fjernsynet. Og spændende at høre lidt mere om udsendelserne som vi er så vilde med. En stort ros skal også lyde til Peter fordi han stod og tog imod hver og en gæst med håndtryk. Det var virkelig stort gjort og det gjorde en kæmpe forskel. Det kunne mange andre lære af.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger